Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Zoran Imširagić

Zoran Imsiragic

Zoran se ocupă de mai mult de două decenii de proiectarea grafică, precum și de instruirea profesională în acest domeniu. Este expert în lucrul cu numeroase programe pentru designul materialelor tipărite. Este Certified Adobe Expert și Adobe Coach pentru programele Adobe CS și Adobe CC.

Zoran se ocupă de mai mult de două decenii de proiectarea grafică, precum și de instruirea profesională în acest domeniu.

Este Certified Adobe Expert (Adobe ACE) și Adobe Coach pentru programele Creative Suite (Adobe CS) și Creative Cloud (Adobe CC).

De-a lungul carierei lui, Zoran a lucrat ca designer în diverse agenții de publicitate, a fost editor tehnic de ziare, reviste și cărți.

A fost designer și editor tehnic de diverse ziare, reviste și cărți, printre care Politika, Blic, Novosti, Ringier România, Samizdat B92 și a participat în calitate de consultant în multe proiecte importante în ţară și în străinătate, cum ar fi Festivalul World Culture în Berlin (Germania), Summer Software Solutions din Bangalore (India) etc.

Este expert în lucrul cu programe de design pentru materiale tipărite, cum ar fi Photoshop, Illustrator, InDesign, Lightroom, Acrobat etc.
La BA Professional predă cursurile Photoshop, Illustrator și InDesign.

Top