Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

ALEGEȚI PROGRAMUL POTRIVIT
PENTRU CARIERA VISURILOR VOASTRE

6 programe din domeniul marketingului pentru
perfecționarea voastră profesională

Aflați mai multe »

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Tijana Pantelić

Tijana Pantelic

Tijana Pantelić este, prin educație, jurnalist și specialist în comunicare. După câțiva ani petrecuți în „oceanul” mass-mediei (TV, print, radio, web) și din cauza unei serii de evenimente deosebite, a intrat în lumea dinamică a publicității.

În prezent, se bucură de provocările zilnice ale industriei, de pe poziția de account manager în cadrul agenției creative Domino Communications. De pe această poziție, Tijana se ocupă de strategii, campanii și branding pentru clienți precum Johnson & Johnson, Delhaize Group, CBRE, Honda Motors, Soko Štark, Atlantic Group, Shikun & Binui Group, AFI Europe și mulți alții.

Își găsește inspirația în tot ceea ce depășește limitele vieții cotidiene și intră în lumea imaginației, unde iau nașterea cele mai bune idei.

În calitate de profesor la BA Professional, Tijana împărtășește cursanților experiența sa valoroasă și abilitățile practice direct din mediul actual de publicitate.

Top