Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Sandra Savanović

Sandra Savanovic

Sandra este președinta Asociației CEFE Serbia. De profesie economist, Sandra lucrează de mai mult de un deceniu ca trainer de competențe în afaceri și consultant pentru dezvoltarea economică locală. NLP Business Practitioner, trainer internațional şi trainer de traineri.

Sandra Savanović Stevanović este un instructor NLP Master și Fellow Member Trainer IANLP. A absolvit economia, a absolvit şi studiile postuniversitare din Managementul proceselor de tranziție și reconstrucție, cât și studiile de specialitate din Managementul proceselor inovației. În ultimii 10 ani lucrează ca trainer de competențe de afaceri și consultant pentru dezvoltarea economică locală.

Are mai multe certificate de coaching, dintre care cele mai importante sunt: trainer internațional și couch conform metodologiei CEFE, trainer senior al ProNet și trainer autorizat Persona Global. Este președintele asociației CEFE Serbia.

În domeniul trainingului a dezvoltat peste 20 de programe de instruire, a scris și a editat un număr mare de manuale din domeniul dezvoltării întreprinderilor. În medie, susţine anual aproximativ 1000 de ore de instruire în țară și în Europa de Sud-Est.

În domeniul consultanței a lucrat cu peste 500 de companii și 2000 de antreprenori din țară și din regiune în diverse programe de instruire, asistență și dezvoltare, care au fost susţinute de donatori de renume, cum ar fi Banca Mondială, UNDP, GTZ, Comisia Europeană etc.

La BA Professional predă cursul Organizarea timpului.

Top