Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Predrag Maksić

Predrag Maksic

Predrag este expert în domeniul designului, cu experiență în lucru la proiecte în Serbia, Germania, Emiratele Arabe Unite, SUA etc. Studiile de master şi le-a făcut la Washington State University şi este doctorand la Universitatea de Arte din Belgrad. Este instructor autorizat Autodesk ATC pentru 3ds Max și Fusion 360.

Predrag este expert în domeniul designului, cu experiență în lucru la proiecte în Serbia, Germania, Emiratele Arabe Unite, SUA etc.

După ce a absolvit Școala de Design (secția Design industrial si design interior) şi apoi Facultatea de Arte Aplicate la Departamentul de Arhitectură de Interior, Predrag și-a făcut studiile de masterat în Statele Unite la Washington State University, în cadrul programului de studii Design de interior.

Din anul 2012 este doctorand la Universitatea de Arte din Belgrad, la profilul Studii Interdisciplinare, secția Teoria Artelor și Media, unde a scris o lucrare de disertație în domeniul teoriei designului.

A lucrat la numeroase proiecte în domeniul designului interior și designului grafic în Serbia, Statele Unite, Germania, Emiratele Arabe Unite etc. Este coproprietar, autor și designer șef al studioului pentru proiectarea și execuția interiorului și a mobilierului din 2009.

Este instructor autorizat Autodesk ATC pentru 3ds Max și Fusion 360. Este autorul unui număr mare de lucrări științifice publicate în țară și străinătate în colecții și jurnale științifice.

Predrag Maksic are o experiență bogată de predare. În anul 2011 a fost ales ca expert asociat la Colegiul de studii profesionale - Politehnica din Belgrad, iar în 2016 a fost promovat ca lector la Colegiul de studii profesionale IT- ITS din Belgrad. Din 2013 până în prezent lucrează ca profesor la ITAcademy, unde ţine mai multe cursuri. La BA Professional predă cursurile Theory of design și Desenul crochiu.

Top