Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Nevenka Popović Šević

Nevenka Popovic Sevic

Nevenka este expert de marketing cu mai mult de 25 de ani de experiență în domeniul de marketing și relații cu publicul în sfera sectorului neguvernamental, al economiei și educației. A participat la numeroase conferințe internaționale. Deține diplome de gradul I și II IPRA în domeniul public relations.

Nevenka lucrează ca director de marketing la Institutul Veterinar Zemun a.d. În calitate de expert economic, are mai mult de 25 de ani de experiență în marketing și relații publice în sfera sectorului neguvernamental, al economiei și educației.

A absolvit Facultatea de Economie din Belgrad și a devenit master în marketing în Australia, la Universitatea din Newcastle.

A participat la numeroase conferințe internaționale cu tema marketingului și PR-ului. A participat la cursuri de specialitate, cum sunt: cursul de formare Eko curs - coordonare și comunicare, Strategia de comunicare pentru dezvoltare durabilă, cursul de formare din domeniul comunicațiilor, PR și organizare pentru conservarea mediului natural, seminar din management de proiect, Dezvoltarea parteneriatului și comunicării.

Deține diplome de gradul I și II IPRA în domeniul educației pentru relații publice.

La BA Professional transmite participanţilor cunoştinţe profesionale în domeniul de marketing la cursurile: Bazele de marketing, Conduita în afaceri, Analiza SWOT, Cercetare de marketing și MIS, Planificarea și segmentarea pieței, Planificarea de marketing, Marketing de promovare, Marketing internațional şi Tehnici de marketing în vederea îmbunătățirii vânzărilor.

Top