Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Nemanja Stamenčić

Nemanja Stamencic

Nemanja este un specialist cu experienţă în managementul de proiect, care şi-a construit cariera în domeniul bancar, industria petrolieră, în tehnologia informației și telecomunicații.
Deține prestigiosul certificat PMP. Este unul dintre fondatorii mișcării „Europa nu are alternativă”.

În prezent lucrează ca manager de proiect în compania ECENTA, specializată în implementarea software-ului SAP. În poziții manageriale și similare, a obținut rezultate şi în companii precum P3 Communications, NIS Gazpromneft, Societe Generale și HTEC.

Şi-a terminat studiile de masterat la Facultatea de Științe Organizatorice din Belgrad, secția Sisteme de informare și Tehnologie, unde a dobândit cunoștințe din domeniul sistemelor informatice și managementul sistemelor de afaceri. Pe parcursul studiilor, s-a remarcat ca promotor de campanii și proiecte în cadrul Uniunii Studențești din Serbia.

Astăzi își împărtășește cunoștințele și experiența prin instruiri și consultanță în domeniul managementul proiectelor, planificării strategice, susţinerilor publice. Deține prestigiosul certificat în domeniul managementului de proiect - Project Management Professional (PMP®). Este unul dintre fondatorii mișcării „Europa nu are alternativă".

Cursanții BA Professional vor avea posibilitatea de a studia cu dânsul la cursurile de Management financiar, Instituțiile financiare și aspectele fiscale în domeniul imobiliar, Plățile, Operațiunile valutare și Prevenirea spălării banilor și a finanțării terorismului.

Top