Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Nemanja Antić

Nemanja Antic

Nemanja este un broker licențiat ce și-a dobândit experiența în sectoarele financiare ale numeroaselor companii, printre care este şi Agenția de Privatizare din Serbia. Este proprietarul şi directorul companiei Advanced Products Group, care se ocupă de analiza financiară și consultanță.

 

Nemanja este un broker licențiat, proprietar și director al companiei Advanced Products Group, care se ocupă de analiza financiară și consultanță. Are mulți ani de experiență în domeniul managementului financiar, al comerțului pe piețele interne și internaționale, cât și în operațiunile de schimb valutar.

Cariera sa bogată și-a construit-o lucrând în poziții notabile în sectoarele financiare ale numeroaselor companii, printre care este şi Agenția de Privatizare a Republicii Serbia.

A absolvit Facultatea de Științe Economice din Belgrad, la secția Economie Internațională și Comerț Exterior, apoi și-a continuat studiile la prestigioasa Universitate Sheffield din Marea Britanie.

La BA Professional predă cunoștințele și competenţele din domeniile care fac parte din specialitatea sa. Nemanja este profesor pentru cursurile: Management financiar, Instituții financiare și aspecte fiscale pe piaţa imobiliară, Tranzacții de plată, Operațiuni valutare și prevenirea spălării banilor și finanțării terorismului.Top