Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Mirjana Gomilanović

Mirjana Gomilanovic

Mirjana este proprietar și director de consultanță și coaching al Agenției de dezvoltare a potențialului „One2grow“. Are o vastă experiență în educație în domeniul consultanței, managementului și dezvoltării angajaților din marile companii. Deține mai multe certificate internationale de coaching.

Mirjana este proprietar și director de consultanță și coaching al Agenției pentru dezvoltarea potenţialului „One2grow“, care se ocupă cu dezvoltarea potențialului de afaceri al organizațiilor și persoanelor prin instruire, consultanţă şi coaching. Specialitatea ei este dezvoltarea managementului şi a echipelor, dezvoltarea liderilor și a competențelor de lider, managementul schimbării, definirea și promovarea misiunii, viziunii și valorilor companiei, precum și crearea unei culturi corporatiste.

A absolvit Facultatea de Electrotehnică. După o activitate scurtă în domeniul ingineriei, Mirjana și-a aplicat cunoștințele dobândite în facultate lucrând pe poziții de conducere în vânzări și marketing în companii naționale și internaționale, unde îşi perfecționează competențele de comunicare, negociere, leadership, motivare, vânzări, coaching si managementul resurselor umane.

Printre companiile care i-au marcat cariera sunt IBM, Siemens, Telekom Serbia și Orion Telecom. A condus proiecte de educație și de dezvoltare a angajaților în companii internaționale mari, printre care Coca Cola, Banca Comercială, Erste Bank, Comtrade, Volksbank, Sanofi - Avensis, Actavis, Centrul Clinic al Serbiei, OSCE, Hellenic Petroleum, VIP și Orion Telecom.

Mirjana este consultant de afaceri autorizat și coach al Institutului Ericsson pentru coaching (Vancouver, Canada), Associate Certified Coach al International Coach Federation (ACC, International Coach Federation, ICF), consultant autorizat şi coach al uneia dintre cele mai mari companii de consultanţă din lume - Persona Global, SUA.

La BA Professional predă cursurile Comportamentul clienţilor, Managementul relațiilor cu clienții și Managementul plângerilor și al reclamaţiilor.

Top