Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Miodrag Kostić

Miodrag Kostic

Miodrag Kostić este coproprietarul companiei de consultanță Veza d.o.o. Deține apreciatul certificat CMC pentru consultanță. Este de mult timp antrenor de vânzări, management, marketing pe internet și dezvoltarea businessului electronic. Este membru al Asociației consultanților de afaceri din Serbia.

Miodrag Kostic este coproprietar și director al companiei Veza d.o.o., care se ocupă de consultanță în domeniul afacerilor, marketingului IT și PR. Este autorizat ca trainer CMC în domeniul managementului, vânzărilor directe și cu amănuntul și al dezvoltării afacerilor electronice.


Miodrag a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică din Belgrad. Deține şi certificate ale Universităţii din Brighton din Marea Britanie și de la European Movement International Training Academy din Belgia. Experiența sa bogată de lucru se distinge prin 20 de ani de activitate în Statele Unite, unde a lucrat în funcții de conducere în câteva companii și apoi a fondat compania Web Consulting Honolulu, pe care a şi condus-o. La întoarcerea în Serbia, se remarcă în poziţia de director de marketing al Verat.Net, pe atunci principalul provider de servicii de internet, după care şi-a înfiinţat propria agenție de consultanță.

Este membru al Asociației consultanților de afaceri din Serbia. A publicat peste 150 de articole de ziar și de internet.

În cadrul BA Professional predă cursurile: Vânzări personale, Tehnici de vânzări, Procesul de vânzări, Vânzări telefonice și Vânzări de consultanță unde își transmite cunoștințele profesionale despre management, promovarea vânzărilor, antreprenoriat și consultanță.

Top