Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Milica Jovanović

Milica Jovanović

Milica este specialist în domeniul managementului strategic al sistemelor microeconomice și cel al psihologiei economice. Este fondatorul şi directorul firmei OMNI GROUP. Este autorul metodologiei de recuperare a diferitelor tipuri de întreprinderi în condiții specifice de tranziție.

Milica este fondatorul și directorul firmei OMNI GROUP Belgrad și OMNI GROUP Muntenegru, Kotor, care se ocupă cu identificarea problemelor în diverse tipuri de companii, precum și cu implementarea strategiilor de rezolvare și de recuperare a întregii afaceri. Milica este specializată în psihologia economică și în domeniile de management strategic al sistemelor microeconomice.

A absolvit Facultatea de Științe Economice din Belgrad, cu orientare specială pe marketing. Este creatorul metodologiei de revitalizare a întreprinderilor în condiții specifice de tranziție. A implementat cu succes această metodologie în mai mult de 50 de companii de diferite tipuri, mărimi, structuri de proprietate, care operează pe teritoriul Serbiei, Bosniei și Herțegovinei, Macedoniei și Muntenegrului.

Este participantă la numeroase proiecte ce au fost finanțate de instituții financiare europene și naționale, cum ar fi EBRD și NIP.

Ea le transmite participanților BA Professional cunoștințele sale despre managementul strategic, formarea structurilor de afaceri de succes, dezvoltarea vânzărilor și promoțiilor, prin câteva cursuri: Documentaţia de afaceri, Planificarea carierei, Competenţele unei prezentări clare și convingătoare, Luarea eficientă a deciziilor, Etica profesională a individului și a organizațiilor, Responsabilitatea corporativă, Planificarea și managementul resurselor.

Top