Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

ALEGEȚI PROGRAMUL POTRIVIT
PENTRU CARIERA VISURILOR VOASTRE

6 programe din domeniul marketingului pentru
perfecționarea voastră profesională

Aflați mai multe »

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Marko Prokić

Marko Prokic

Marco este o persoană creativă cu multă experiență. În prezent este angajat pe postul de Director Creativ într-o agenție de marketing de succes - Wireless Media, iar înainte de aceasta, și-a demonstrat expertiza și și-a aplicat ideile lucrând ca art director la agenția McCann din Belgrad și la agențiile Wunderman și Extracake Pra din Dubai.

Marko Prokic are diplomă de master în Teoria artelor dramatice și mass-media. Creativ, vizionar cu experiență lucrează ca director de creație în agenția de marketing de succes Wireless Media.

Și-a construit cariera exprimându-și ideile ca ilustrator, designer grafic și art director în câteva companii naționale și internaționale de succes. Înainte de a se fi angajat la Wireless Media, și-a demonstrat expertiza și și-a aplicat ideile ca art director în renumita agenție McCann Erickson Serbia.

Câțiva ani a lucrat în străinătate ca art director la agenția Wunderman Dubai și ca designer grafic la agenția Extracake Pra din același oraș.

În calitate de profesor la BA Professional, Marko vă va introduce lumea inventivă a ilustrațiilor, vă va prezenta elementele cu care se construiește identitatea vizuală a unui brand și vă va demonstra trucuri pe care le-a învățat pe parcursul carierei sale întinse pe mulți ani.

Top