Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Ljiljana Vučetić

Ljiljana Vucetic

Ljiljana este jurnalist și expert în relații publice și marketing. Este editorul mai multor site-uri online, a lucrat pe pozițiile de conducere ale unora dintre cele mai vizitate site-uri de la noi, oferă asistență în promovare şi contribuie în mod activ la construirea brandului numeroaselor medii online.

Ljiljana este jurnalist și expert în relații publice și marketing. A absolvit Facultatea de Științe Politice din Belgrad și și-a continuat formarea la Colegiul De Anza din California (comunicare de masă). Bogata ei carieră se distinge prin activitatea în mass-media online, atât în ​​posturi jurnalistice, cât și în posturi manageriale și de marketing.

La începutul carierei sale a lucrat ca jurnalist în mai multe redacţii naționale, după care şi-a continuat activitatea în domeniul relațiilor publice și marketing într-o companie internațională, iar apoi în redacțiile new media online, care au devenit în curând cele mai vizitate site-uri din Serbia.

A scris conținut pentru site-urile online și a editat mai multe site-uri, unde a câștigat experiență în crearea și plasarea conținutului online pentru web după care a trecut la structurile manageriale ale mediilor noi.

S-a dovedit de succes în pozițiile manageriale ale unora dintre cele mai vizitate site-uri de la noi, dar s-a remarcat şi în domeniul promovării și construirii brandului media online, publicitate online și nativă, cât și în managementul mass-media online. Site-urile media la care a lucrat se află printre cele mai vizitate zece site-uri din Serbia.

La BA Professional predă cunoștințe despre scrierea pentru web în cursul Online journalism and sellable content.

Top