Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Jelena Radovanović

Jelena Radovanovic

Jelena este expert în marketingul online cu experiență în scrierea pentru web în limba sârbă și engleză. A condus cu succes o serie de proiecte online, iar publicului larg îi este cunoscută pentru blogul său „Se poate şi aşa“, care este foarte bogat în texte educaționale și de inspiraţie în copywriting.

Jelena este expert în marketingul online cu experiență vastă în scrierea pentru web în limba sârbă și engleză.

A absolvit Facultatea de Filologie la secția franceză, după care a lucrat câţiva ani ca profesor de limba franceză. Profesia de cadru didactic a înlocuit-o cu lumea freelance, în care scrie texte pentru un număr mare de angajatori din întreaga lume. Astfel, a început să-și aplice cu succes cunoștințele teoretice în practică și să le folosească pentru avansarea profesională rapidă.

Jelena Radovanovic a devenit mai bine cunoscută publicului intern, după ce și-a lansat blogul „Se poate şi aşa“, care este bogat în texte educaționale și de inspiraţie în copywriting. Prin împărtășirea experiențelor sale pe blog și prin scrierea ei creativă, i-a inspirat pe mulți să înceapă pe cont propriu o carieră de freelance. Blogul „Se poate şi aşa“ a devenit cu timpul un fel de manual în copywriting, iar textele publicate pe el sunt o sursă de informații valoroase și de lecții folositoare.

Jelena Radovanovic este astăzi un specialist în marketing pe internet, fondator al mai multor proiecte online de succes și un lector invitat la o serie de conferințe din domeniul marketingului în țară și regiune.

La BA Professional, competenţele sale de creare a conținutului pentru web le transmite în cursul Online content creation and distribution.

Top