Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Jelena Purić

Jelena Puric

Jelena este fondatorul și directorul portalului digital pentru cumpărături online KupiMe.com. Experiența ei îndelungată în management și e-commerce este evidenţiată şi în activitatea pe posturile de conducere din Telenor, agenția de publicitate Moving Board Group și RTV Jagodina.

Jelena este fondatorul și directorul portalului digital pentru cumpărături online KupiMe.com.

A absolvit Facultatea de Științe Pedagogice, Universitatea din Kragujevac. Și-a început cariera profesională în școala primară ca profesoară, după care şi-a folosit cunoștințele în poziții manageriale și antreprenoriale.

Are o experiență îndelungată în management și e-commerce, iar înainte de începerea portalului KupiMe.com, cariera sa a fost marcată de poziții de lider în Telenor, publicitatea în cadrul agenţiei Moving Board Group și poziţia de editor la RTV Jagodina.

Cunoștințele sale legate de dezvoltarea strategiei, de marketing și management online le transmite participanţilor la cursul Online media management de la BA Professional.

Top