Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Jasna Kamatović

Jasna Kamatovic

Jasna este expertă în marketing și comunicări de piață. Lucrează în compania INOSENS care se ocupă cu inovarea afacerilor agricole în întreprinderile mici, mijlocii și mari. Este președinta Consiliului de administrație al Asociației de Afaceri Voivodina ICT Cluster.

Jasna este expertă în marketing și comunicări de piață, cu o experiență profesională de peste 20 de ani.


Este angajată în compania INOSENS care se ocupă cu inovarea domeniului afacerilor agricole în companii multinaționale, mici și mijlocii. Ca angajată a companiei a participat la proiectul european KATANA, un accelerator de afaceri care susține ideile inovatoare cu cel mai mare potențial de dezvoltare în sectorul agro și în sectorul TIC - Tehnologia Informației și Comunicațiilor.

A terminat facultatea de construcţii, secția Arhitectură. Pe parcursul îndelungatei sale cariere a dovedit şi aptitudini de business developer şi specialist în marketing lucrând pentru compania Typhoon HIL care operează în domeniul dezvoltării simulării hardware-in-the-loop și energy electronics, apoi abilități de manager de comunicare corporativă în agențiile PRpepper și BeeShaper, cât şi în compania Prozone – IT Solutions.

În ultimii ani, și-a perfecţionat formarea profesională în domeniul aplicațiilor de afaceri pe Internet, e-business, comerţ și comunicare lucrând în companiile IT POSITIVE ca director de marketing și în Internet Group ca CEO.

Este autoarea și editoarea unui site care, în 2009, a intrat în top 50 al celor mai bune site-uri din Serbia în categoria Technology, topul fiind alcătuit de PC Press. Este inițiatoarea, editoarea și unul dintre autorii blogului Positive al companiei cu același nume.

Este președinta Consiliului de administrație al Asociației de Afaceri Vojvodina ICT Cluster.

Cursanții BA Professional au ocazia să învețe de la ea și să colaboreze cu ea la cursul Social media in Advertising.

Top