Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

ALEGEȚI PROGRAMUL POTRIVIT
PENTRU CARIERA VISURILOR VOASTRE

6 programe din domeniul marketingului pentru
perfecționarea voastră profesională

Aflați mai multe »

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Ivan Đorđević

Ivan Djordjevic

Ca expert în producția audio și video, Ivan instruieşte şi pregătește de mai bine de 20 de ani tehnicieni de radio și televiziune, cameramani, editori și jurnaliști. Este un trainer BBC certificat ce şi-a câștigat experiența lucrând pentru RTS, Tanjug și pentru un număr mare de studiouri și agenții de producție private.

Ivan este expert în producția audio și video, cu o activitate prestigioasă de peste două decenii în pregătirea tehnicienilor de radio și televiziune, a cameramanilor, a editorilor și a jurnaliștilor.

A absolvit Facultatea de Arte Dramatice din Belgrad la secția Montaj de film și televiziune. Pe lângă aceasta, este și trainer BBC certificat.

Experienţa îndelungată şi-a câștigat-o prin activitatea la Radio Television Serbia, Taiwan News Agency, Tanjug și la un număr mare de studiouri și agenții de producție private. În calitate de trainer BBC, a pregătit timp de opt ani cameramani și editori în Serbia, Muntenegru, Macedonia, Ucraina și Nigeria.

La BA Professional își transmite cunoștințele și experiența din practică și îi familiarizează pe cursanți cu programele și modalităţile de lucru în cel mai important software de editare a materialelor foto și video. Predă cursurile Introduction to video production şi Adobe Premiere.

Top