Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

ALEGEȚI PROGRAMUL POTRIVIT
PENTRU CARIERA VISURILOR VOASTRE

6 programe din domeniul marketingului pentru
perfecționarea voastră profesională

Aflați mai multe »

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

George Jančić

Djordje Jancic

George este proprietarul agenţiei Holistic Web Marketing și consultant de marketing pe internet. Este specialist în domeniul optimizării motoarelor de căutare, al creării și gestionării campaniilor de publicitate online, cât și al strategiilor online de creștere a performanţelor companiei.

George este consultant în domeniul de marketing pe internet și proprietarul agenţiei Holistic Web Marketing, care se ocupă de crearea strategiilor de marketing pe internet, în conformitate cu caracteristicile, obiectivele și resursele clienților.

George și-a câștigat experienţa de mulți ani în domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare, gestionarea și optimizarea campaniilor de publicitate contextuală, precum și al strategiei de marketing online al companiei prin activitatea depusă în posturile de manager de marketing online, în companii precum NekretnineSrbije.com, McCann Erickson și altele.

El a dezvoltat experiența agenției în compania Internet Group, unde, împreună cu Dragan Varagić, cu care colaborează încă din anul 2008, a lucrat la stabilirea unei strategii de afaceri pe internet pentru diferiți clienți. De marketingul pe internet se ocupă activ din anul 2008.

La BA Professional predă cursurile Advertising, Digital and Interactive Advertising şi SEO.

Top