Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Dragan Varagić

Dragan Varagic

Dragan este expert în marketingul online și e-commerce. Este proprietarul agenției de consultanță în domeniul aplicațiilor de afaceri pe internet, al celei mai vechi reviste de e-mail din Serbia „Căutare și prezentare“ și a site-ului www.pretraga.rs. Administrează un blog și un serviciu pentru distribuirea online a anunţurilor PR.

Dragan Varagić este blogger, strateg online, lector și consultant profesionist în domeniul aplicațiilor de afaceri pe internet. În domeniul internetului este din 1998.

Este proprietarul agenției de consultanță în domeniul aplicațiilor de afaceri pe internet - P2 internet, al celei mai vechi reviste electronice din Serbia, „Căutare și prezentare“, și a site-ului www.pretraga.rs. Este autorul blogului www.draganvaragic.com, precum și a blogului și serviciului video Predavanja.draganvaragic.com. Conduce, de asemenea, şi PRobjave.com, care prezintă blogul și serviciul pentru distribuirea online a anunțurilor PR.

Este fondatorul proiectului www.bloggersnetwork.org.rs și partener la proiectul de studii anuale de educație nonformală - InternetAcademy. Coordonator de studii profesionale la specialitatea e-business www.iimeuro.uns.ac.rs, FTN, Novi Sad.

În bogata sa carieră a fost colaborator la revista Taboo, redactor-șef-adjunct al revistei digitale Ogledalo, cronicar în ziarul Danas, a scris pentru revista Economist și E-magazin, etc. De asemenea, este membru al juriului pentru festivaluri de publicitate interne și internaționale, cum ar fi Festival of Ideas 2003, ArtTech, WebFest și altele.

În îndelungata sa activitate, Dragan a colaborat cu numeroase companii internationale, cum ar fi Coca Cola, Telenor, Societe Generale, IFC - Grupul Băncii Mondiale, Camera de Comerț germană, Telekom, Erste Bank și multe altele.

Este autorul mai multor cărți: „Cum să obții un serviciu în secolul 21 +444 sfaturi pentru o carieră de succes“, „Ghid prin raiul și iadul marketingului online“, precum și al cărţilor gratuite în PDF „Bazele unui blog“. Este editorul ediției sârbe a cărții lui Bill Gates - „Business at the speed of thought ".

La BA Professional predă cursurile Marketing online și Bazele comerțului electronic.

Top