Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Dejan Vuković

Dejan Vukovic

Dejan este absolvent al Facultății de Drept, specialist în guvernare corporativă și lucrează ca avocat corporativ. Este partener într-o firmă de avocatură respectată, iar reprezentarea cu succes a clienților din domeniul dreptului afacerilor este caracterizată prin experiență îndelungată.

Dejan este absolvent Al Facultății de Drept, specialist în guvernare corporativă și lucrează ca avocat corporativ. Domeniul său de activitate include angajarea în litigii, privatizare, drept imobiliar și fiscal.

Are o experiență îndelungată în reprezentarea clienților din domeniul dreptului afacerilor, în care a încheiat numeroase tranzacții și a consiliat clienții cu succes.

Este partenerul cel mai important şi fondatorul biroului de avocatură Vuković & Partners, care are în portofoliul său de clienţi unele dintre cele mai renumite companii sârbeşti și străine, cum ar fi NUNS - Asociația Independentă a Jurnaliștilor din Serbia, Alfa Finance Holding a.d. Bulgaria, Kaolin a.d. Bulgaria, Rapp Marine AS Norvegia, Dangraf d.o.o. Belgrad- ziarul Danas.

La cursul Copyrights, pe care îl predă la BA Professional, familiarizează participanţii cu dreptul și etica afacerilor, legislația privind resursele umane și drepturile de autor.

Top