Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

ALEGEȚI PROGRAMUL POTRIVIT
PENTRU CARIERA VISURILOR VOASTRE

6 programe din domeniul marketingului pentru
perfecționarea voastră profesională

Aflați mai multe »

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Corina Cojocaru

corina cojocaru

Corina Cojocaru lucrează în domeniul marketingului de peste 10 ani, desfășurându-și activitatea atât în companii antreprenoriale, cât și în multinaționale. Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o în sectorul financiar, conducând totodată proiecte de succes în arii legate de educație, artă și real estate.

În ultimii ani, Corina a aprofundat și managementul activităților de customer experience, concentrându-se pe eficienţa activităţilor de marketing şi cautând permanent soluţii pentru creşterea indicatorului „return on investment" asociat programelor de marketing pe care le derulează.

Cu o pasiune pentru content marketing, transpusă în primul blog corporate despre investiții, Corina a fost inclusă în topul celor mai importanți 150 directori de marketing din România, ierarhie întocmită de Revista Biz. Corina crede cu tărie că pentru orice provocare se poate construi cel puţin o soluţie, ghidându-se după afirmația lui Pablo Picasso: „Tot ceea ce iți poți imagina este real.”

Top