Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Bojana Andrić

Dejan Vukovic

Bojana lucrează ca director de fotografie, cameraman și fotograf de filme artistice și documentare, campanii de publicitate și videoclipuri, precum și în spoturi promoționale sau seriale TV. A primit numeroase titluri în domeniul filmului, video și foto, și are experiență în formatele analogice și digitale.

Bojana lucrează ca director de fotografie, cameraman și fotograf de filme artistice și documentare, campanii de publicitate și videoclipuri, precum și în spoturi promoționale, seriale TV.

În anul 2007 a absolvit secția de film și imagine de televiziune la Academia de Arte, în clasa profesorului Radoslav Vladić.

Imaginile sale în mișcare au fost văzute de mai mult de o jumătate de milion de telespectatori, iar în timpul carierei sale a lucrat la numeroase filme. Printre acestea, cele mai notabile au fost Micul Buddha şi Samurai de toamnă, pe care le semnează ca regizor de imagine, Charlston pentru Ognjenka, S/tearing, Discarded, Flirt. În ceea ce privește implicarea în televiziune, este cunoscută publicului pentru serialul Andrija și Andjelka.

A câştigat numeroase premii în domeniul filmului, video și foto, și are experiență deopotrivă în formatele analogice și cele digitale. A expus în multe expoziții de grup, a participat și a fost premiată la mai multe festivaluri de film. A urmat cursurile de masterclass pentru filme şi documentare.

Este unul dintre fondatorii studioului și producției Omnibus al Casei Cinematografice. Este candidat pentru calitatea de membru al SAS (Asociația sârbă de cameramani), președintele UO VAKUM (rețeaua culturală Valjevo), cofondator al festivalului VFS (Festivalul de Film din Valjevo).

La BA Professional predă la cursul Digital Photography.

Top