Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Ariel Milošević

Ariel Milosević

La BA Professional le transmite participanţilor cunoștințe despre cum să comunice eficient prin textele lor cu diferite tipuri de public, grupuri țintă și interlocutori pentru ca în felul acesta să-și atingă obiectivele. Predă cursul Tehnici eficiente de scriere.

Ariel a absolvit dreptul în domeniul internațional și are o bogată experiență în managementul proiectelor regionale și globale, al logisticii și al proceselor de aprovizionare. În afară de aceasta, are experiență în colaborarea cu organizațiile guvernamentale, nonguvernamentale, internaționale și în sectorul privat.

Ariel Milošević este partenerul principal al companiei Horned Viper, care se ocupă cu consultanța în afaceri, managementul proiectelor, colectarea resurselor și dezvoltarea afacerilor.

A absolvit dreptul internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității din Belgrad și are mai mult de 15 ani de experiență de lucru. În ultimii ani s-a axat pe dezvoltarea și coordonarea diferitelor proiecte regionale și globale, inclusiv proiecte finanțate de UE.

Ariel are experiență practică în managementul proiectelor, logistică și procesele de aprovizionare, adaptarea la schimbările climatice, achizițiile publice, relațiile publice și organizarea de ateliere și seminare. Bogata sa experiență include colaborarea cu organizațiile guvernamentale, nonguvernamentale, internaționale și cu sectorul privat.

Pe pozițiile anterioare, a fost responsabil pentru managementul de proiect SEERISK şi ORIENTGATE în cadrul institutului hidrometeorologic RHMZ, îmbunătăţirea afacerilor compania CP- development, NXP Semiconductors și altele.

Este autorul mai multor publicații și texte.

La BA Professional predă cursurile Negociere eficientă și Lobbying.

Top