Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

ALEGEȚI PROGRAMUL POTRIVIT
PENTRU CARIERA VISURILOR VOASTRE

6 programe din domeniul marketingului pentru
perfecționarea voastră profesională

Aflați mai multe »

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Andreja Milkić

andreja_milkic


Andreja este account director la una dintre cele mai renumite agenții de marketing din lume, Leo Burnett. A câștigat experiență în marketing, producție și management în industria de divertisment lucrând pentru companii ca Warner Music, Warner Bros. Pictures, RTV B92. Este membru al IAA Serbia.

Andreja Milkić este specialist în comunicațiile de marketing (are MBA în Marketing Communications, studii de specialitate în „Publicitate și mass-media“, este absolvent al Facultății de Arte Dramatice, 2010, Belgrad). Andreja este account director la agenția de publicitate Leo Burnett, unde lucrează la campaniile celor mai mari branduri locale și regionale.

Are ani de experiență în gestionarea clienților de top din domeniul FMCG si industria serviciilor, a lucrat la brandurile Molson Coors din regiune (Jelen Pivo, Nikšićko Pivo, Onogošt, Carling), dar și cu Banca Intesa - lider pe piața serviciilor bancare din Serbia. 

Experiența anterioară în marketing, producție și management în industria de divertisment a obținut-o lucrând pentru companii precum Warner Music (șef de marketing și PR), Warner Bros. Pictures (Marketing Manager), RTV B92 (Executive Producer)...

Este profesor invitat la Marketing Workshop (Facultatea de Economie din Belgrad) și Reklamondo (Universitatea Singidunum). Membru al International Advertising Association Serbian Chapter și unul dintre coautorii proiectului „Marketing Lexicon”. Coordonatorul modulului Business și profesor la primul an al AcademIAA.

În calitate de profesor la BA Professional, Andreja împărtășește cursanților experiența sa uriașă și impresiile sale direct de pe scena advertising-ului de la noi și din străinătate.

Top