Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Ana Mirković

Ana Mirkovic

Ana este director de comunicare cu clienții în cadrul agenției digitale Razor și consultant de comunicare digitală pentru UNICEF Serbia. În calitate de profesor la BA Professional vă va învăța abilitățile necesare construirii unei relații de succes cu clienții, cu mass-media și cum să comunicați eficient în afaceri.

Ana este director de comunicare cu clienții în cadrul agenției digitale Razor și consultant de comunicare digitală pentru UNICEF Serbia. Are master în Psihologie și, în prezent, este doctorand la Institutul Națiunilor Unite pentru Pace în cadrul Departamentului de Management Strategic.

Și-a dobândit cunoștințele în domeniul comunicării participând la numeroase cursuri de specialitate, iar pe parcursul carierei sale profesionale, a creat și realizat numeroase strategii de comunicare, publicitate, PR și campanii digitale.

Ana este, de asemenea, profesor la BusinessAcademy, ITAcademy, în programul Cambridge, precum și la Institutul de Leadership și Management din Londra.

În calitate de profesor la BA Professional, ea îi va învăța pe cursanţi abilitățile necesare pentru a construi relații de succes cu clienții și mass-media, precum și abilitățile pentru comunicarea eficientă în afaceri la cursurile: Bazele relațiilor publice și promovării, Stil și Marketing Personal, Inteligență, Comunicare eficientă în afaceri, Comunicări corporative, Comunicări interculturale și Relații publice online.

Top