Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Ana Jurčić

Ana Jurcic

Pe lângă doctoratul din Belgrad, Dr. Ana Jurčić a finalizat programul de perfecţionare și dezvoltare a personalului didactic la Universitatea George Washington. Este lector autorizat al programului de formare Triple S Learning și supervizor al testării abilităților la Institutul Bloomberg din New York.

Dr. Ana Jurčić este profesor la catedra de management a Facultății de Economie Internațională din Belgrad. Ca bursieră a statului american, în anul 2010 a finalizat programul de instruire și dezvoltare a cadrelor didactice de la Universitatea George Washington din Washington. În anul 2013 a finalizat studiile universitare de doctorat la Facultatea de Studii de Business din Belgrad.Este unul dintre fondatorii Centrului de dezvoltare a carierei și de consiliere a studenţilor la Universitatea Megatrend, unde lucrează în calitate de consultant, iar pentru această funcție a fost instruită sub patronajul Ministerului Tineretului și Sportului.Lucrează voluntar şi ca facilitator al programului Open World de dezvoltare profesională, finanțat de Congresul SUA. Este președintele Consiliului de administrație al Asociației FAAS din Serbia.

În afară de acestea, Dr. Ana Jurčić este instructor autorizat al programului de formare Triple S pentru domeniul de vânzări de succes și servicii de calitate, moderator autorizat al Fundaţiei Interactivity din Washington pentru desfășurarea cursurilor de negociere, precum și supervizor autorizat pentru testele de competență al prestigiosului Institut Bloomberg din New York.

Este autorul a peste douăzeci de lucrări științifice în domeniul managementului.
La BA Professional predă cursul Bazele Managementului.

Top