Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Aleksandar Đurović

Aleksandar Djurovic

Aleksandar este specialist în tranzacții imobiliare, marketing și vânzări. A câștigat experiență în domeniul negocierilor de afaceri, al dezvoltării strategiilor de business, al planificărilor strategice și de proiect lucrând în companiile NLB group, Hypo Alpe Adria Banca, NCH Capital Inc. New York etc.

Are ani de experiență pe poziții manageriale în companii de succes precum NLB group, Hypo Alpe Adria Bank, NCH Capital Inc. New York, Montenegro Investment Services doo Savills L&P etc. În timpul carierei sale, a demonstrat competențe excepționale de planificare și implementare a planurilor pe termen lung pentru dezvoltarea companiei, precum și de luare a deciziilor privind prezentarea companiei în public.

Astăzi Aleksandar lucrează ca freelancer în domeniul imobiliar și management. Cursanții de la BA Professional au ocazia să învețe de la Aleksandar în cadrul mai multor cursuri: Publicitate de marketing și vânzări imobiliare, Specificitatea managementului imobiliar, Comportamentul în afaceri, Negocierea și comunicarea pe piața imobiliară și Planificarea si rezolvarea cazurilor în tranzacțiile imobiliare.

Top