Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PROFESIONIŞTI PENTRU
SUCCESUL VOSTRU PROFESIONAL

Profesori dedicaţi
progresului în cariera voastră

Sunteţi aici: Pagina principală » Programe

Aleksandar Drenovac

Aleksandar Drenovac

Aleksandar este directorul executiv ICT al companiei One Click Solutions și consultant și trainer pentru numeroase proiecte. Se ocupă cu managementul de proiect, îmbunătățirea și optimizarea afacerilor, stabilirea unei abordări sistemice și dezvoltarea și conducerea echipelor.

Aleksandar este directorul executiv ICT al companiei One Click Solutions. Se ocupă cu managementul de proiect, îmbunătățirea și optimizarea afacerilor, stabilirea unei abordări sistemice și dezvoltarea și conducerea echipelor.

Alexander este inginer în electrotehnică (Academia Tehnică Militară), are studii de master în economie (Universitatea Alfa), Manager de proiect (WIFI International, Austria) și Certified Kaizen Facilitator (Management and Strategy Institute). Înaintea carierei sale în economie, a fost ani de zile ofițer militar în aviaţie.

Are mulți ani de experiență în managementul proiectelor în organizațiile din domeniul furnizării de servicii, producție și întreținere, precum și în conducerea unor echipe tehnice mari. În calitate de consultant și trainer este implicat în sisteme mari, întreprinderi mijlocii și mici, precum și în startup-ul organizațiilor. Aplică metodele Project Management, Process Management, Agile, Kaizen, Lean şi Six Sigma.

Este autorul textelor pentru mai multe portaluri de afaceri, are blog-ul său personal dedicat temelor legate de diferite concepte de management.

La BA Professional predă cursurile: Managementul echipelor în proiecte și Managementul comunicării în proiecte.Top